+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2017

Навчальний візит Уманського НУС до Варшави

12-16 червня 2017 року відбувся навчальний візит представників українських організацій — членів консорціуму Темпус-проекту “Рамка кваліфікацій у галузі наук про навколишнє середовище для українських університетів” до Варшавського університету наук про життя (Республіка Польща).

У навчальному візиті взяли участь представники Національного університету “Одеська морська академія”, Одеського державного екологічного університету, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Львівського національного аграрного університету, Уманського національного університету садівництва, Державної установи “Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів “Агроосвіта””, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Інституту екології Карпат НАН України та Департаменту вищої освіти МОН.

Учасники візиту відвідали факультет рослинництва та біології, бібліотеку, музей та водний центр з його численними лабораторіями, взяли участь у семінарах з питань, що стосуються тематики проекту та впровадження інструментів Європейського простору вищої освіти. Під час візиту відбувся обмін досвідом з польськими партнерами та була зібрана інформація, що стосується Національної рамки кваліфікацій Польщі, впровадження Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи, забезпечення якості вищої освіти та інша корисна інформація, необхідна для виконання завдань проекту.


Матеріали