+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 26 лютого 2016

Стипендії DAAD для студентів, аспірантів, науковців на 2016/2017 рік

Стипендії DAAD пропонують можливість іноземним науковцям провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Метою цієї програми є, зокрема, підтримка коротких наукових стажувань для обміну досвідом та встановлення зв´язків з колегами з фаху.

Стипендії DAAD пропонують можливість провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Метою цієї програми є надання можливості колишнім стипендіатам в рамках всесвітньої мережі колишніх стипендіатів DAAD реалізовувати у Німеччині дослідницькі або робочі проекти та підтримувати контакти з колегами.

Стипендії DAAD пропонують можливість іноземним аспірантам та молодим вченим провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Основною метою цієї програми є підтримка 1-6-місячних наукових проектів в рамках написання дисертацій.

Стипендії DAAD пропонують можливість іноземним аспірантам та молодим вченим провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Основною метою цієї програми є підтримка 7-10-місячних наукових проектів в рамках написання дисертацій.

Стипендії DAAD пропонують можливість іноземним аспірантам та молодим вченим провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Метою цієї програми є підтримка навчання в аспірантурі у Німеччині.

Стипендії DAAD пропонують можливість іноземним аспірантам та молодим вченим провести дослідження та підвищити кваліфікацію у Німеччині. Метою цієї програми є підтримка написання дисертації в університеті на батьківщині з фазами дослідження у Німеччині. Науковими керівниками при цьому є як викладач в університеті на батьківщині пошукача, так і науковий партнер у Німеччині (модель „Sandwich“).

"Наукові стипендії DLR-DAAD" - це програма, яка пропонується спільно Німецьким центром авіації та космонавтики (DLR) та Німецькою службою академічних обмінів (DAAD). Ця спеціальна програма пропонується для висококваліфікованих іноземних аспірантів та докторантів, а також для старших вчених зі ступенем в галузі аеронавтики, космічного простору, транспорту, енергії.

Ця стипендійна програма пропонує можливість продовжити вашу академічну освіту у Німеччині на післядипломній програмі.

Ця стипендійна програма пропонує випускникам з дипломом бакалавра/спеціаліста можливість навчатися на магістерській програмі у німецькому ВНЗ та отримати диплом магістра.

Своїми програмами для навчання на магістерських програмах зі сталого розвитку DAAD підтримує отримання освіти фахівцями з країн, що розвиваються, та країн з перехідною економікою. Стипендії пропонують іноземним випускникам з країн, що розвиваються, та країн з перехідною економікою з усіх  наукових напрямків з як мінімум дворічним професійним досвідом можливість навчатись у державному або державно визнаному німецькому вузі на післядипломній або магістерській програмі, у виняткових випадках також на аспірантській програмі та отримати у Німеччині диплом (Master/PhD).

Ця стипендійна програма служить поглибленню знань німецької мови (загальна німецька, фахова німецька) та країнознавства.

18. Групові поїздки для студентів до Німеччини "Studienreisen"

Стипендія на подорож до Німеччини групи студентів від 2 курсу з одного факультету українського ВНЗ, під керівництвом викладачів ВНЗ, з метою відвідання декількох університетів та міст Німеччини.



Стипендіальні програми DAAD (Німеччина)

DAAD (Deutscher Akademischer Austausch Dienst) – це найбільша світова організація у сфері міжнародного академічного обміну: своїми програмами обміну студентами і