+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 31 травня 2024

Стажування аспірантів у рамках проєкту Erasmus+ KA1 в Пряшівському університеті, Словаччина

Протягом травня 2024 року аспіранти Ольга ПОНОМАРЕНКО (21 дф-ф, факультет економіки та підприємництва) та Крістіна СУХЕЦЬКА (31 дф-м, факультет менеджменту) пройшли стажування в рамках проєкту Erasmus+ KA1 Student Mobility for Traineeships в Пряшівському університеті, м. Пряшів, Словаччина.

Упродовж стажування аспіранти мали нагоду більш детально ознайомитися з процесами та особливостями викладання в словацькому університеті, бути присутніми на екзаменаційних сесіях, приймати участь в конференціях та різноманітних майстер-класах. Досвід співпраці з провідними викладачами Пряшівського університету дозволив аспірантам поглибити свої знання з фінансів, економіки та менеджменту.

Крім плідної наукової праці, аспіранти змогли познайомитися з культурою Словаччини та побачити архітектурні пам’ятки міст Пряшів та Кошице.

Висловлюємо вдячність колегам з Пряшівського університету за надану можливість академічного обміну, створені комфортні умови для стажування наших аспірантів та всебічне сприяння підвищенню рівня їхньої наукової кваліфікації. Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та нові спільні проєкти в майбутньому.

Аспірантам Ользі ПОНОМАРЕНКО та Крістіні СУХЕЦЬКІЙ бажаємо подальших наукових здобутків та плідної праці над своїми дослідженнями.