+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2020

CHALLENGES AND CHANGES UNDER THE SHADOW OF COVID-19 - 7th VUA YOUTH Scientific Session - call for papers

Оголошується конкурс на участь у щорічній науковій конференції, організованій для студентів бакалаврських, магістерських та аспірантських програм, що відбуватимуться в Інтернеті на факультеті економіки та соціальних наук Університету Сент-Іштван, Гедельйо, Угорщина під егідою Асоціації Вишеградського університету 27 листопада 2020. Щоб отримати додаткову інформацію відвідайте веб-сайт VUA (www.vua.uniag.sk).

Щорічна наукова конференція, організована для студентів-бакалаврів, магістрів та аспірантів, що відбуватиметься в Інтернеті на факультеті економіки та соціальних наук Університету Сент-Іштван, м. Гедельйо, Угорщина під егідою Асоціації Вишеградського університету 27 листопада 2020 року.  ця конференція має забезпечити форум для бакалаврів, магістрів, а також докторантів закладів ВУА для презентації результатів своїх досліджень на конференції та публікації в конференції, що триває з ISBN.  Професори та викладачі з установ ВУА становитимуть науковий комітет, роль якого полягатиме у наданні студентам вказівок щодо продовження своїх досліджень.  Ця конференція також забезпечує платформу для молодих дослідників не лише з регіону ЦСЄ для зустрічі зі своїми колегами та побудови нових професійних відносин.

ВАЖЛИВІ ТЕРМІНИ:

20 жовтня 2020 р. Реєстраційна форма та подання реферату (електронною поштою)
8 листопада 2020 р. 10-15 сторінок повного подання паперу (електронною поштою, згідно з шаблоном)

Конференція безкоштовна. Факультет економіки та соціальних наук Університету Сент Іштван покриває витрати на редагування та друк матеріалів конференції, а також організаційні витрати. Організатори забезпечують необхідне технічне обладнання на сесії. Учасникам пропонується підготувати 10-хвилинну презентацію в ppt про цілі, гіпотези, результати, висновки та рекомендації своїх досліджень.