+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 22 лютого 2017

Інформація для студентів, які їдуть на стажування до Польщі 2017

До уваги студентів, що подали заявки на стажування до Польщі і бажаючих приєднатись до поїздки (за наявності закордонного паспорта), терміново з"явитись у відділ міжнародних звязків з 27.02 по 02.03. У разі неявки, ваша заявка щодо стажування буде анульована.

При собі мати:

1. Закордонний паспорт та (копії першої інформаційної сторінки паспорту, копії Шенгенських віз за останні 3 роки, національних віз за останні 5 років, а також копії усіх штампів про в"їзди/виїзди по цим візам), що відповідає наступним вимогам:

  • дійсний принаймні 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
  • містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, що вписана в паспорт, необхідні додаткові сторінки для візи.
  •  у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення.
  •  продовжені або пошкоджені паспорти до розгляду не приймаються.

3. Внутрішній паспорт – копія всіх сторінок з відмітками . Згідно з ст. 16 і ст. 18 постанови Вищої Ради України про паспорти (Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон: http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/2503-12) протягом 1 місяця від дати зміни прізвища, паспорт повинен бути зміненим. 

4. Дві фотокартки на візу.

детальніше щодо вимог до фотокартки тут

Обов"язково додати інформацію про:

ім"я  матері та батька,

індекс населеного пункта по приписці,

номер телефону та електронної пошти.

5. Ідентифікаційний код 

 Важливо: прізвище, ім’я та по-батькові у внутрішньому та закордонному паспортах, а також в інших супроводжуючих документах заявників повинні бути ідентичні.

Важливо:  Документи повинні бути акуратно складені по порядку та бути вложеними у файл.