+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 06 квітня 2023

Міжнародна наукова конференція "Комунікація. Дезінформація. Пропаганда. Екосистема інформаційної війни", 25-26 травня 2023 року

Шановні колеги! 

Кафедра адміністрації та національної безпеки Академії ім. Якуба з Парадижа, м. Гожув Великопольський разом з партнерами розпочала підготовку до Міжнародної наукової конференції "Комунікація. Дезінформація. Пропаганда. Екосистема інформаційної війни". Конференція відбудеться 25-26 травня 2023 року польською та англійською мовами, у змішаному форматі, у Головній бібліотеці Академії ім. Якуба з Парадижа, м. Гожув Великопольський та за допомогою платформи Teams. 

Під час конференції будуть розглянуті наступні питання:

  • Як під впливом численних криз еволюціонує інформаційне середовище та процеси соціальної комунікації, що відбуваються в ньому;

  • Як розвиток інструментів, методів і прийомів інформаційної війни впливає на її ефективність і породжує кризи;

  • Чи здатні ми ефективно протидіяти або принаймні мінімізувати негативний інформаційний вплив, спричинений цими процесами.

Особлива увага буде прикута до питання в контексті геополітики наддержав, збройних конфліктів та використання в них пропаганди, обману, дезінформації та залякування, а також про шляхи та методи ефективного формування стійкості суспільства до негативного інформаційного впливу.

Конференція також має на меті започаткувати та підтримувати співпрацю між дослідниками, які представляють різні наукові центри з України та з-за кордону, включаючи обмін знаннями та досвідом, а також узагальнити результати попередніх досліджень у вигляді монографії.

https://konferencja-kdp.ajp.edu.pl