+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 21 вересня 2017

Міжнародна програма стипендій сільськогосподарських наук та технології Нормана Е. Борлуга (Borlaug Fellowship Program, 2018)

Міністерство сільського господарства США (USDA) зараз приймає заявки на Міжнародну програму стипендій сільськогосподарських наук та технології Нормана Е. Борлуга (Borlaug Fellowship Program, 2018). Програма пропонує навчальні та спільні дослідницькі можливості для науковців, дослідників та розробників політики з 40 країн, що мають право на участь у програмі. Фахівці працюватимуть один на одного з наставником у університеті США, дослідницькому центрі або урядовому агентстві, як правило, протягом 8-12 тижнів. Наставник США пізніше відвідає домашню установу колеги для продовження співпраці.

Термін подачі заявки - 5 листопада 2017 року.

Теми досліджень:

∙ Пріоритет 1, ветеринарія та здоров'я тварин: африканська чума свиней/African Swine Fever (ASF) та Lumpy Skin Disease (LSD)

∙ Пріоритет 2, Генетика тварин: передача ембріону, розвиток чи покращення породи як для тваринницьких, так і для свинарних галузей

∙ Пріоритет 3, харчова промисловість: технології харчової промисловості, використання різних інгредієнтів та розробка та випробування продукції 

Офіційний сайт USDA/FAS з більш детальною інформацією – за цим посиланням.

У разі питань, будь ласка, звертайтесь за імейлом Maria.Sorokina@fas.usda.gov або BorlaugFellowships@fas.usda.gov