+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2017

Нарада з питань реалізації завдань проекту TEMPUS-QANTUS у Варшаві

З 20 по 24 вересня 2017 року тривав робочий візит делегації Уманського НУС у складі першого проректора, доцента Івана Мостов’яка і проректора з наукової та інноваційної діяльності, професора Віктора Карпенка до  Варшавського університету наук про життя (Республіка Польща).

У нараді з робочим візитом взяли участь також представники Національного університету “Одеська морська академія”, Одеського державного екологічного університету, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Львівського національного аграрного університету, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Інституту екології Карпат НАН України та Департаменту вищої освіти МОН.

Учасники наради обговорили низку питань стосовно заключного етапу реалізації проекту: з розробки “Рамки кваліфікацій у галузі наук про навколишнє середовище для українських університетів”, її видання, розробки тренінг-курсів та їх видання, стосовно опублікування результатів проекту в науковій літературі, також були розглянуті питання моніторингу проекту, що проходитиме 6 жовтня 2017р. на базі Уманського НУС та інші поточні питання.