+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 05 березеня 2024

Навчання в Пенджабському коледжі технічних наук, Республіка Індія

До Посольства України в Республіці Індія надійшла пропозиція від Пенджабського коледжу технічної освіти (PCTE Group of Institutes) для громадян України щодо навчання на стипендіальних програмах за спеціальними (пільговими) умовами.

За інформацією, отриманою Посольством у робочому порядку, українським здобувачам вищої освіти пропонуються програми із повним (для 4 громадян України) та частковим звільненням від оплати за навчання за різноманітними напрямками з можливістю здобуття ступенів бакалавра/магістра. Детальна Інформація щодо пропозиції міститься у додатках (англ. та укр. мовами).

У Пенджабському коледжі технічної освіти працює десять факультетів з різними курсами. Студентами є вихідці з понад 60 країн. Заклад заснований у 1999 році, є афілійованим з Пенджабським технічним університетом (IKGPTU) та визнаний Всеіндійською радою технічної освіти (All India Council of Technical Education) при Міністерстві освіти Індії. З часу свого заснування, PCTE займає високі сходинки у рейтингах освітніх інституцій, що публікуються виданнями Outlook magazine, Business World, AIMA тощо.

 Контактна особа від Посольства – третій секретар Олена Ільчук (+91 99715 23739; olena.ilchuk@mfa.gov.ua).