+38 (04744) 3-33-28
Меню
Остання редакція: 20 травня 2024

Участь науково-педагогічних працівників в програмі міжнародної мобільності ERASMUS+

В рамках проєкту Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Олена ПРОКОПЧУК, кафедри менеджменту Юлія ХАЛАХУР, кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Людмила МАШКОВСЬКА та кафедри харчових технологій Ірина ЗАМОРСЬКА з 13 по 17 травня 2024 року відвідали університет-партнер Академію ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща), де провели лекції, семінари та обмінялися досвідом з польськими колегами.

Підготовлені нашими викладачами лекції англійською та польською мовами були інтегровані в навчальні курси Академії ім. Якуба з Парадижу, що дало можливість польським студентам отримати нові знання та ознайомитися з різними підходами у викладанні дисциплін.

Хочемо висловити вдячність польським колегам за надану можливість участі в програмі міжнародної мобільності ERASMUS+, теплий прийом, активну співпрацю та обмін цінним досвідом, що сприяє розвитку академічних зв’язків і підвищенню професійного рівня наших викладачів. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та нові спільні проєкти в майбутньому.